Web dizajn

Web dizajn je naša glavna aktivnost i na tom području možemo ostvariti sve vaše želje. Naš studio je smješten u Zagrebu, a ako niste u Zagrebu nije nikakav problem ... Mi posjećujemo naše klijente širom Hrvatske. S nama u suradnji možete definirati kakav Vam je sustav potreban, te koji dizajn najbolje paše Vašoj djelatnosti ili karakteru. Pripremili smo tri osnovna paketa koji pokrivaju većinu uobičajenih marketinških zahtjeva.Slobodno nam se obratite za ponudu ili bilo kakav savjet vezano uz web dizajn.

Grafički dizajn

Osim izrade web sadržaja spremni smo Vam izraditi ili pomoći u osmišljavanju grafičkog rješenja za Vašu tvrtka ili privatno. Grafičkim rješenjima kreiramo prepoznatljivost i jedinstvenost izraza Vaše tvrtke. Široka paleta grafičkih rješenja prikazana kroz logo, memorandum, posjetnice, flayere, plakate, ambalažu i čini jedinstvenu sliku Vaše tvrtke, te se jasno odvaja i vizualizira kako u očima poslovnih partnera i kupaca, tako i Vas samih. Dugogodišnje iskustvo ćete osjetiti na brzini i kvaliteti pružene usluge.

Ukoliko trebate grafički dizajn slobodno nam se obratite s povjerenjem.

Izrada Logotipa, memoranduma...

Ukoliko ste tek osnovali trgovačko društvo, obrt ili sl. ili samo želite redizajnirati zastarjeli ili neadekvatan logo vaše tvrtke, nudimo grafičke usluge oblikovanja korporativnog identiteta u obliku izrade logotipa, dizajna memoranduma, koverti... Logotip, logo, je vizualna prezentacija poslovnog identiteta, vaše tvrtke ili djelatnosti na tržištu. Znak i logotip poduzeća ili organizacije je prvo što se primjeti i najdulje pamti od sveukupnog grafičkog identiteta. Profesionalno oblikovan logotip uspostavit će originalni poslovni identitet kazujući što ste Vi u svijetu informacija. Svježi, inspirativni, atraktivno dizajniran logotip donijeti će novi zamah vašem poslu i uspjehu poduzeća.

Servis računala

S obzirom da se Bulb-dizajn bavi informacijskim tehnologijama, također osim grafičkog i web dizajna pružamo potpunu podršku u informatičkom radu svim našim korisnicima. Ukoliko imate bilo kakav problem u radu Vašeg računala - mi smo tu za vas! Ako Vam je računalo neispravno, želite li ga nadograditi ili poboljšati, trebate pravi program ili jednostavno nešto ne znate napraviti - mi smo tu za vas! Naš je zadatak da za Vas pronađemo optimalno rješenje te olakšamo i unaprijedimo vaše poslovovanje. Obrazovano osoblje, savjestan pristup vašim uređajima i podacima, princip je po kojem radimo, a želja da u potpunosti otklonimo vaše teškoće u radu čini nas jedinstvenima! Ukoliko trebate intervenciju u vašem domu, uredu ili negdje drugdje, bez problema ćemo doći do vas.

Usluge

Izrada naljepnica

Izrađujemo PVC naljepnice svih dimenzija (trajnost tiska minimum 10 godina, otporan na atmosferilije), izdvajamo i tisak zaštitnih naljepnica, tisak na plexiglasu ( Pikado aparati, MP3, oglasne ploče, itd.), stolne zastavice na svili i svilenom papiru, vizualna komunikacija , panoi, pločice za vrata, putokazi, privjesci za ključeve Kompjutersko izrezivanje folije ; reklamni natpisi, panoi, putokazi, svijetleći displeji, naljepnice itd. Cijena za rezanu foliju ovise o veličini znakova koji se režu, kvaliteti folije, i da li se stavlja transfer folija.

Digitalni tisak, širina ispisa 160 cm, izrada banera (transparenti svih veličina sa varenim rubom i alkicama ,oslikani u digitalnom tisku ili rezanim naljepnicama iz folije za banere), oslikavanje kamiona tvrde i meke površine full color tiskom i rezanim naljepnicama, oslikavanje osobnih vozila full color tiskom i rezanim naljepnicama, Sity light, Jumbo plakati. Cijena digitalnog tiska ovisi o količini tiska, vrsti folije i laminaciji.

Izrada posjetnica (vizitki)

Dali trebate jedinstvene i efektivne posjetnice?
Naš visokokvalitetni dizajni će pomoći Vašoj tvrkti da ojača vizualni identitet i prezentaciju. Dokazano je da su posjetnice jedni od najkorisnijih i najvažnijih marketinških alata. Iz spomenutog razloga mi razumijemo utjecaj i značaj jedinstvenih decentnih posjetnica. Da bi posjetnice bile efektivne neophodno je da imaju jedinstveni izgled koji će prezentirati tvtku, ostaviti pozitivan dojam na stranke i prodati Vaše usluge i proizvode. Posjetnice trebaju biti u velikoj mjeri reprezentativne kako bi mogle prezentirati Vašu tvrtku kao pouzdanu i profesionalnu.